За компанијата

Xiake Group е основана во 2017 година

Linyi Xiake Trading Co., Ltd.

е компанија која се занимава со истражување и развој, производство, продажба, дизајн, изградба и други сеопфатни бизниси на нови еколошки материјали.Компанијата ги зема дрвените пластични композитни материјали, еколошки дрво, еколошко дрво, синтетичко дрво и други нови материјали како главни производи.

Производите на нашата компанија покриваат повеќе од 100 производи дома и во странство, како што се WPC ѕиден панел, WPC платформи, таван, ограда, квадратна дрвена граѓа, самостојна плоча, голема ѕидна табла, интегрирана ѕидна плоча, внатрешна палуба итн.

  • bbeddd2c0a074784a0b7e263e9654b97...
  • $RH8X0CN
  • 微信图片_20230325090930
  • фотобанка (5)